Închide meniul

Decizia luată de patronii cluburilor din Vama Veche va intra în vigoare din acest week-end. Anunţul oficial

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2020, 7:20 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Reclamă
Decizia luată de patronii cluburilor din Vama Veche va intra în vigoare din acest week-end. Anunţul oficial

Inquamphotos / Bogdan Chesaru

Vama Veche

Această măsură va intra în vigoare începând chiar cu acest weekend, susţine Libertatea. Decizia vine după numărul uriaş de oameni infectaţi cu Covid-19 din ultima perioadă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”No more dancing”! Aşa se numeşte programul validat de Primăria Limanu. Asta înseamnă că, după lăsarea serii, în Vama Veche se va asculta muzica "în surdină".

Decizia e luată pe termen nelimitat

”Vreau să protejăm localitatea pentru a continua activitatea turistică, este o măsură de responsabilitate și de solidaritate. Nu doresc ca Vama Veche să devină oaia neagră a litoralului. Va dura atât timp cât va fi nevoie. Am încercat să găsim soluții pentru a evita aglomerația și inconștiența celor care ne trec pragul. 

Se poate și cu o altfel de muzică, având un nivel scăzut al decibelilor. Poate că vom reveni la atmosfera boemă din trecut. Au înțeles și patronii de cluburi, care sunt motoare ale distracției pe litoral, că riscăm din toate punctele de vedere”, a comentat Daniel Georgescu, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și