Închide meniul

Milionar asasinat de mafia rusească.Toate detaliile au fost oferite de un celebru scriitor

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 19:02 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Reclamă
Milionar asasinat de mafia rusească.Toate detaliile au fost oferite de un celebru scriitor

Profimediaimages

Un milionar, ucis în Essex

Caz surprinzător în Marea Britanie. Mafiotul John Palmer, care avea o avere estimată la 300 de milioane de lire sterline (n.r 330 de milioane de euro), a fost împușcat în urmă cu cinci ani în grădina lui din Essex.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moartea lui a fost învăluită în mister și încă nu s-a găsit ucigașul. Acum, autorul Wensley Clarkson a publicat o carte în care a făcut dezvăluiri șocante. Acesta pretinde că asasinatul a fost "comandat" de mafia rusească.

"Palmer i-a spus unui asociat, la vremea respectivă, că rușii erau cei mai nemiloși oameni pe care i-a întâlnit vreodată. Aceștia nu ar fi stat pe gânduri și ar fi ucis toată familia celor care dețineau ceva care își doreau și ei", a anunțat Clarkson, conform Coventry Telegraph.

Acesta a mai divulgat că erau legături strânse între Palmer și oligarhul Boris Berezovsky. Rusul a primit azil politic în Marea Britanie, dar a fost găsit spânzurat în propria casă.

Palmer a ajuns să aibă prbleme și să fie închis pentru fraudă. Poliția a lansat o investigație majoră asupra afacerilor lui Palmer. Conform cărții lui Clarkson, mafioții ruși s-au temut că acesta le-ar putea oferi detalii anchetatorilor, sau chiar să facă dezvăluiri în presă despre modul în care se "spălau" banii în stațiunile rusești de la Marea Neagră. Aceștia s-au grăbit să îl asasineze.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și