Închide meniul

Milionar asasinat de mafia rusească.Toate detaliile au fost oferite de un celebru scriitor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 19:02 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Milionar asasinat de mafia rusească.Toate detaliile au fost oferite de un celebru scriitor

Profimediaimages

Un milionar, ucis în Essex

Caz surprinzător în Marea Britanie. Mafiotul John Palmer, care avea o avere estimată la 300 de milioane de lire sterline (n.r 330 de milioane de euro), a fost împușcat în urmă cu cinci ani în grădina lui din Essex.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moartea lui a fost învăluită în mister și încă nu s-a găsit ucigașul. Acum, autorul Wensley Clarkson a publicat o carte în care a făcut dezvăluiri șocante. Acesta pretinde că asasinatul a fost "comandat" de mafia rusească.

"Palmer i-a spus unui asociat, la vremea respectivă, că rușii erau cei mai nemiloși oameni pe care i-a întâlnit vreodată. Aceștia nu ar fi stat pe gânduri și ar fi ucis toată familia celor care dețineau ceva care își doreau și ei", a anunțat Clarkson, conform Coventry Telegraph.

Acesta a mai divulgat că erau legături strânse între Palmer și oligarhul Boris Berezovsky. Rusul a primit azil politic în Marea Britanie, dar a fost găsit spânzurat în propria casă.

Palmer a ajuns să aibă prbleme și să fie închis pentru fraudă. Poliția a lansat o investigație majoră asupra afacerilor lui Palmer. Conform cărții lui Clarkson, mafioții ruși s-au temut că acesta le-ar putea oferi detalii anchetatorilor, sau chiar să facă dezvăluiri în presă despre modul în care se "spălau" banii în stațiunile rusești de la Marea Neagră. Aceștia s-au grăbit să îl asasineze.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și