Închide meniul

Ion Țiriac a dezvăluit cât câștigă un român în abatorul din Germania, care a devenit focar de coronavirus: ”Nu așa arată sclavagismul”

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2020, 8:02

Reclamă
Ion Țiriac a dezvăluit cât câștigă un român în abatorul din Germania, care a devenit focar de coronavirus: ”Nu așa arată sclavagismul”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ion Țiriac a vorbit despre românii din abatorul din Germania

Țiriac susține că muncitorii români sunt tratați cu respect de patronul german și a dezvăluit și salariile pe care le încasează în cel mai mare abator din Germania, care a devenit un focar de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uitați, eu am statele de plată, fără nume și date, bineînțeles, ale mai multor muncitori români de acolo. Neamțul îi respectă pe oamenii săi, eu rar am văzut un om atât de serios”.Clemens Tönnies e cel mai mare măcelar din Europa cu fabrica lui unde are mii de angajați și taie zeci de mii de porci. Își plătește oamenii din fabrică, mă refer la muncitori, cu salarii de 3.000 de euro. Vorbesc în sume nete, atenție!”, a spus Ion Țiriac pentru Libertatea.

Mai mult, Țiriac spune că prietenul său Clemens Tonnies este extrem de afectat de situația în care s-a ajuns.

El e afectat acum, e supărat, normal că nu e bine cu ce se întâmplă pentru că ține cu adevărat la oamenii lui. Pentru Clemens, eu bag mâna în foc! Rețineți: la el, românii câștigă și 3.000 de euro pe lună, nu așa arată sclavagismul!”, a mai spus Țiriac.

Patronul abatorului din Germania unde peste 650 de români au fost infectaţi cu coronavirus este prieten cu Ion Ţiriac 

Clemens are 64 de ani și este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Germania.

Reclamă

Acesta este şeful echipei de fotbal Schalke 04, acolo unde au jucat Ciprian Marica, actualul patron al celor de la Farul Constanţa, dar şi Ciprian Deac, unul dintre cei mai importanţă jucători români. Este căsătorit și are doi copii, iar revista americană Forbes îi estimează averea la 1,4 miliarde de euro, fiind al 85-lea cel mai bogat neamț.

De asemenea, Clemens Tönnies a participat şi la partidele de vânătoare organizate de Ion Ţiriac la Balc.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
Vezi toate știrile
Citește și