Închide meniul

Ion Țiriac a dezvăluit cât câștigă un român în abatorul din Germania, care a devenit focar de coronavirus: ”Nu așa arată sclavagismul”

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2020, 8:02

Reclamă
Ion Țiriac a dezvăluit cât câștigă un român în abatorul din Germania, care a devenit focar de coronavirus: ”Nu așa arată sclavagismul”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ion Țiriac a vorbit despre românii din abatorul din Germania

Țiriac susține că muncitorii români sunt tratați cu respect de patronul german și a dezvăluit și salariile pe care le încasează în cel mai mare abator din Germania, care a devenit un focar de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uitați, eu am statele de plată, fără nume și date, bineînțeles, ale mai multor muncitori români de acolo. Neamțul îi respectă pe oamenii săi, eu rar am văzut un om atât de serios”.Clemens Tönnies e cel mai mare măcelar din Europa cu fabrica lui unde are mii de angajați și taie zeci de mii de porci. Își plătește oamenii din fabrică, mă refer la muncitori, cu salarii de 3.000 de euro. Vorbesc în sume nete, atenție!”, a spus Ion Țiriac pentru Libertatea.

Mai mult, Țiriac spune că prietenul său Clemens Tonnies este extrem de afectat de situația în care s-a ajuns.

El e afectat acum, e supărat, normal că nu e bine cu ce se întâmplă pentru că ține cu adevărat la oamenii lui. Pentru Clemens, eu bag mâna în foc! Rețineți: la el, românii câștigă și 3.000 de euro pe lună, nu așa arată sclavagismul!”, a mai spus Țiriac.

Patronul abatorului din Germania unde peste 650 de români au fost infectaţi cu coronavirus este prieten cu Ion Ţiriac 

Clemens are 64 de ani și este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Germania.

Reclamă

Acesta este şeful echipei de fotbal Schalke 04, acolo unde au jucat Ciprian Marica, actualul patron al celor de la Farul Constanţa, dar şi Ciprian Deac, unul dintre cei mai importanţă jucători români. Este căsătorit și are doi copii, iar revista americană Forbes îi estimează averea la 1,4 miliarde de euro, fiind al 85-lea cel mai bogat neamț.

De asemenea, Clemens Tönnies a participat şi la partidele de vânătoare organizate de Ion Ţiriac la Balc.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman Vezi toate știrile
Citește și