Închide meniul

"M-a dezbrăcat cu forţa şi m-a târât prin casă!" Declaraţiile tulburătoare ale fostei iubite a lui Andu Moisi

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2020, 14:07

Reclamă
"M-a dezbrăcat cu forţa şi m-a târât prin casă!" Declaraţiile tulburătoare ale fostei iubite a lui Andu Moisi

Prosport

Andu Moisi

"În perioada stării de urgență am început să vorbesc cu pârâtul mai mult și am acceptat să ne mai vedem, însă doar ca amici și nu pentru a relua relația de concubinaj. Astfel, pârâtul, la diferite intervale de timp, mă vizita la domiciliu meu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M-a lovit din nou, m-a dezbrăcat cu forța și m-a târât prin casă, în timp ce îmi adresa injurii și mă lovea. Nu voia să îmi dea drumul, iar eu plângeam și țipam foarte tare, astfel încât vecinii au fost cei care au apelat serviciul 112, în toiul nopții", a spus aceasta, citată de Adevărul. 

"Clientul meu nu se face vinovat de săvârșirea faptelor deschise în plângerea penală, a fost de acord cu emiterea ordinului, speră să își rezolve cât mai repede aceste probleme și să își axeze toată atenția pe cariera sa”, a declarat Cristian Curcă, avocatul lui Andu Moisi.

Andu Moisi a ajuns la Aerostar Bacău în acest an. Contractul lui riscă să fie reziliat în urma acestui scandal.

"Am aflat cu stupoare de acest caz, petrecut într-o perioadă în care, având în vedere pandemia de COVID-19, fotbalistul Moisi Andu nu se afla în programul clubului. CS Aerostar se disociază în mod clar de astfel de elemente cu caracter infracțional”, a declarat vice-președintele CS Aerostar Bacău, Valerian Voicu, cu ceva timp în urmă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și