Închide meniul

"M-a dezbrăcat cu forţa şi m-a târât prin casă!" Declaraţiile tulburătoare ale fostei iubite a lui Andu Moisi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2020, 14:07

"M-a dezbrăcat cu forţa şi m-a târât prin casă!" Declaraţiile tulburătoare ale fostei iubite a lui Andu Moisi

Prosport

Andu Moisi

"În perioada stării de urgență am început să vorbesc cu pârâtul mai mult și am acceptat să ne mai vedem, însă doar ca amici și nu pentru a relua relația de concubinaj. Astfel, pârâtul, la diferite intervale de timp, mă vizita la domiciliu meu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M-a lovit din nou, m-a dezbrăcat cu forța și m-a târât prin casă, în timp ce îmi adresa injurii și mă lovea. Nu voia să îmi dea drumul, iar eu plângeam și țipam foarte tare, astfel încât vecinii au fost cei care au apelat serviciul 112, în toiul nopții", a spus aceasta, citată de Adevărul. 

"Clientul meu nu se face vinovat de săvârșirea faptelor deschise în plângerea penală, a fost de acord cu emiterea ordinului, speră să își rezolve cât mai repede aceste probleme și să își axeze toată atenția pe cariera sa”, a declarat Cristian Curcă, avocatul lui Andu Moisi.

Andu Moisi a ajuns la Aerostar Bacău în acest an. Contractul lui riscă să fie reziliat în urma acestui scandal.

"Am aflat cu stupoare de acest caz, petrecut într-o perioadă în care, având în vedere pandemia de COVID-19, fotbalistul Moisi Andu nu se afla în programul clubului. CS Aerostar se disociază în mod clar de astfel de elemente cu caracter infracțional”, a declarat vice-președintele CS Aerostar Bacău, Valerian Voicu, cu ceva timp în urmă. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și