Închide meniul

Caz unic în lume! Ce s-a întâmplat cu primii tripleți din istorie care s-au născut cu COVID-19

Florian Ceafalău Publicat: 23 iunie 2020, 10:18

Reclamă
Caz unic în lume! Ce s-a întâmplat cu primii tripleți din istorie care s-au născut cu COVID-19

Hepta

The identical triplets are pictured at Chengdu Fifth People's Hospital in Chengdu city, southwest China's Sichuan province, 5 July 2017. A mother gave birth to identical triplets at a hospital in Chengdu city, the capital of southwest China¡¯s Sichuan Province, 4 July 2017. The mother is 22 years old. The three infants, all girls, weighed 1,760 grams, 1,360 grams and 1,670 grams respectively. Identical triplets are very rare and the odds is less than one in one million pregnancies, according to some research.

Mexic este prima țară din lume care are tripleți născuți pozitiv cu COVID-19, boala ce face ravagii de la începutul anului. Cei trei au venit pe lume în San Luis Potosi, iar doctorul Angel Steiner a declarat că este o situație unică în lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doi dintre bebeluși sunt în stare stabilă, în timp ce al treilea are probleme respiratorii.

Doctorul Steiner a declarat că cei trei vor fi analizați de Departamentul de Sănătate, pentru a afla cât mai multe detalii despre cum evoluează virusul în cazul tripleților.

Principala temere a medicilor este că virusul a fost transmis prin placenta, de la mama la bebeluși, notează BBC. Ambii părinți au fost testați pentru COVID, dar rezultatele nu au fost făcute publice momentan.

Mexic este sub asediu în ceea ce privește pandemia. Peste 22.000 de oameni au murit deja și cazurile confirmate se apropie de 200.000.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A Vezi toate știrile
Citește și