Închide meniul

Caz unic în lume! Ce s-a întâmplat cu primii tripleți din istorie care s-au născut cu COVID-19

Florian Ceafalău Publicat: 23 iunie 2020, 10:18

Reclamă
Caz unic în lume! Ce s-a întâmplat cu primii tripleți din istorie care s-au născut cu COVID-19

Hepta

The identical triplets are pictured at Chengdu Fifth People's Hospital in Chengdu city, southwest China's Sichuan province, 5 July 2017. A mother gave birth to identical triplets at a hospital in Chengdu city, the capital of southwest China¡¯s Sichuan Province, 4 July 2017. The mother is 22 years old. The three infants, all girls, weighed 1,760 grams, 1,360 grams and 1,670 grams respectively. Identical triplets are very rare and the odds is less than one in one million pregnancies, according to some research.

Mexic este prima țară din lume care are tripleți născuți pozitiv cu COVID-19, boala ce face ravagii de la începutul anului. Cei trei au venit pe lume în San Luis Potosi, iar doctorul Angel Steiner a declarat că este o situație unică în lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doi dintre bebeluși sunt în stare stabilă, în timp ce al treilea are probleme respiratorii.

Doctorul Steiner a declarat că cei trei vor fi analizați de Departamentul de Sănătate, pentru a afla cât mai multe detalii despre cum evoluează virusul în cazul tripleților.

Principala temere a medicilor este că virusul a fost transmis prin placenta, de la mama la bebeluși, notează BBC. Ambii părinți au fost testați pentru COVID, dar rezultatele nu au fost făcute publice momentan.

Mexic este sub asediu în ceea ce privește pandemia. Peste 22.000 de oameni au murit deja și cazurile confirmate se apropie de 200.000.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și