Închide meniul

Mircea Sandu trece prin momente grele în pandemie: "A fost operat ieri!" Cum se simte fostul şef al FRF

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 12:28

Reclamă
Mircea Sandu trece prin momente grele în pandemie: "A fost operat ieri!" Cum se simte fostul şef al FRF

Mircea Sandu, deranjat de o declaraţie dată de Edi Iordănescu

MMA / A.C. Tanase via Hepta

Mircea Sandu a avut probleme de sănătate şi în trecut. A reuşit să învingă o boală cumplită. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ar trebui să îi urăm multă sănătate lui Mircea Sandu. A fost ieri operat și se simte bine. Afecțiunea veche pe care a avut-o, dar zice că n-are legătura, că ar fi altceva. S-a operat și se simte bine acum. Să-i urăm sănătate!", a spus Dumitru Dragomir la Digisport

Mircea Sandu a luptat cu o boală cumplită

În vara lui 2009, Mircea Sandu a aflat că are cancer la rect și la ficat. Vestea a primit-o după un control medical de rutină. Mircea Sandu a scăpat de boală după un an.

Tratamentul a costat mult. În jur de 100 şi ceva de mii de euro. Tratament, operaţie, spitalizare. Erau două zile de tratament de chimioterapie care costau în jur de două, trei mii de euro.

Acolo a fost punct ochit, punct lovit. Dumnezeu m-a dirijat şi m-a condus să merg acolo şi să fiu bine. A fost o operaţie grea şi lungă. Am fost operat şi pus în circuit.

Reclamă

A fost mai complicat, dar am avut o minte puternică. Am fost psihic şi mental bine. Aveam deja un nepot de doi ani, mai urma să-mi vină o nepoţică, Simona, şi trebuia să mă bucur de ei. Şi mă bucur”, spunea Mircea Sandu, pentru gsp.ro, la finalul anului trecut. 

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
Vezi toate știrile
Citește și