Închide meniul

Șocant! Un fost fotbalist columbian face o declarație uimitoare. ”Când fac sex, mă aplaudă și cei 12 Apostoli din icoană”

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 14:52

Reclamă
Șocant! Un fost fotbalist columbian face o declarație uimitoare. ”Când fac sex, mă aplaudă și cei 12 Apostoli din icoană”

profimediaimages.ro

Asprilla a făcut declaraţii incredibile

Asprilla a avut un live pe Instagram cu Marcela Reyes, un ”influencer” din Columbia și i-a relatat performanțele sexuale chiar și la vârsta de 50 de ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faustino Asprilla: ”Când fac sex, mă aplaudă și cei 12 Apostoli”

Asprilla a mărturisit că are în cameră o icoană cu cei 12 Apostoli, iar când întreține relații sexuale cei din imagine ”aplaudă” performanțele sale intime.

”În camera mea există o imagine cu cei doisprezece Apostoli și când fac sex mă aplaudă și ei”, a mărturisit Asprilla.

Totodată, Asprilla a povestit o întâmplare din 1996, înaintea unui meci dintre Columbia și Chile. ”Îmi aduc aminte că am adus o fată cu mine în cameră la un hotel și ca întotdeauna asta m-a făcut foarte rău. Adică, a doua zi când a fost meciul nu am mai putut marca mai mult de trei goluri!”

Faustino Asprilla a donat prezervative pe timpul pandemiei

Asprilla avea un comportament nesportiv, fiind văzut de multe ori în cluburile de noapte. Făcea aceste lucruri înainte de meciurile naționalei Columbiei.

Reclamă

Columbianul a decis să doneze prezervative pe timpul pandemiei, el considerând că izolarea ajută la întreținerea mai multor relații sexuale pe timpul zilei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și