Închide meniul

Șocant! Un fost fotbalist columbian face o declarație uimitoare. ”Când fac sex, mă aplaudă și cei 12 Apostoli din icoană”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 14:52

Șocant! Un fost fotbalist columbian face o declarație uimitoare. ”Când fac sex, mă aplaudă și cei 12 Apostoli din icoană”

profimediaimages.ro

Asprilla a făcut declaraţii incredibile

Asprilla a avut un live pe Instagram cu Marcela Reyes, un ”influencer” din Columbia și i-a relatat performanțele sexuale chiar și la vârsta de 50 de ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faustino Asprilla: ”Când fac sex, mă aplaudă și cei 12 Apostoli”

Asprilla a mărturisit că are în cameră o icoană cu cei 12 Apostoli, iar când întreține relații sexuale cei din imagine ”aplaudă” performanțele sale intime.

”În camera mea există o imagine cu cei doisprezece Apostoli și când fac sex mă aplaudă și ei”, a mărturisit Asprilla.

Totodată, Asprilla a povestit o întâmplare din 1996, înaintea unui meci dintre Columbia și Chile. ”Îmi aduc aminte că am adus o fată cu mine în cameră la un hotel și ca întotdeauna asta m-a făcut foarte rău. Adică, a doua zi când a fost meciul nu am mai putut marca mai mult de trei goluri!”

Faustino Asprilla a donat prezervative pe timpul pandemiei

Asprilla avea un comportament nesportiv, fiind văzut de multe ori în cluburile de noapte. Făcea aceste lucruri înainte de meciurile naționalei Columbiei.

Reclamă

Columbianul a decis să doneze prezervative pe timpul pandemiei, el considerând că izolarea ajută la întreținerea mai multor relații sexuale pe timpul zilei.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu 19:38 VIDEOAlexandru Maxim, gol superb în Turcia! A executat perfect o lovitură liberă în Gaziantep – Kasimpaşa 19:35 LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 1-2. Ivan a marcat la debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor! Ştefănescu, gol din penalty 19:23 Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și