Închide meniul

Mesaj extrem de dur în cazul lui Perovic! "Poate suferi de moarte subită cum a fost la Ekeng!"

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2020, 17:13

Reclamă
Mesaj extrem de dur în cazul lui Perovic! "Poate suferi de moarte subită cum a fost la Ekeng!"

Mediafax Foto / George Filip

Slavko Perovic are probleme la inimă

“Are o problemă mai veche ce a fost depistată și în Turcia și în Serbia. EKG-ul făcut arată niște unde T negative. Aceste unde înseamnă o suferință a inimii pe un întreg perete. Lui i s-a dat de la Spitalul Fundeni o perioadă de ”detraining” pentru a vedea dacă dispar aceste anomalii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am stat alături de el aproape trei luni. Nu e de joacă, poate suferi de moarte subită cum a fost la Ekeng! Perioada de ”detraining” nu s-a respectat și jucătorul a forțat să se antreneze. Eu nu sunt de acord cu chestiile astea, chiar dacă conducerea clubului a fost”, a spus Motoacă, pentru Prosport. 

Perovic a avut probleme şi în vara lui 2019

Sârbul de 30 de ani a obţinut cu greu drept de joc şi vara trecută, când a venit în Liga 1. Perovic suferă de cardiopatie şi, iniţial, a primit aviz medical negativ din partea medicilor

“Boala lui Perovic poate evolua în funcție de antrenamente. Dacă pregătirea e mai dură, cordul suferă. El trebuia să facă din nou analize în martie, iar acum cei de la Dinamo s-au trezit cu o vizită medicală ce le-a dat planurile peste cap. Electricitatea inimii dă semne că ceva nu e în ordine.

La Săftica se întâmplă lucruri necurate! Nu stau să mă cert pe discuții de genul celor care au fost cu dispariția mâncării sportivilor din bază, de cafea ori sucuri sau motorină, lucruri de care un medic nu este responsabil într-o bază sportivă”, a mai spus Motoacă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și