Închide meniul

Mesaj extrem de dur în cazul lui Perovic! "Poate suferi de moarte subită cum a fost la Ekeng!"

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2020, 17:13

Reclamă
Mesaj extrem de dur în cazul lui Perovic! "Poate suferi de moarte subită cum a fost la Ekeng!"

Mediafax Foto / George Filip

Slavko Perovic are probleme la inimă

“Are o problemă mai veche ce a fost depistată și în Turcia și în Serbia. EKG-ul făcut arată niște unde T negative. Aceste unde înseamnă o suferință a inimii pe un întreg perete. Lui i s-a dat de la Spitalul Fundeni o perioadă de ”detraining” pentru a vedea dacă dispar aceste anomalii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am stat alături de el aproape trei luni. Nu e de joacă, poate suferi de moarte subită cum a fost la Ekeng! Perioada de ”detraining” nu s-a respectat și jucătorul a forțat să se antreneze. Eu nu sunt de acord cu chestiile astea, chiar dacă conducerea clubului a fost”, a spus Motoacă, pentru Prosport. 

Perovic a avut probleme şi în vara lui 2019

Sârbul de 30 de ani a obţinut cu greu drept de joc şi vara trecută, când a venit în Liga 1. Perovic suferă de cardiopatie şi, iniţial, a primit aviz medical negativ din partea medicilor

“Boala lui Perovic poate evolua în funcție de antrenamente. Dacă pregătirea e mai dură, cordul suferă. El trebuia să facă din nou analize în martie, iar acum cei de la Dinamo s-au trezit cu o vizită medicală ce le-a dat planurile peste cap. Electricitatea inimii dă semne că ceva nu e în ordine.

La Săftica se întâmplă lucruri necurate! Nu stau să mă cert pe discuții de genul celor care au fost cu dispariția mâncării sportivilor din bază, de cafea ori sucuri sau motorină, lucruri de care un medic nu este responsabil într-o bază sportivă”, a mai spus Motoacă. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:34

Gigi Becali pregăteşte un boicot: „E dictatură!”. Dan Şucu, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru, alături de patronul FCSB

18:23

Marius Şumudică, la un pas să semneze cu noua echipă! Îl transferă imediat şi pe Florin Niţă

18:17

Fred Vasseur a intervenit în conflictul dintre Charles Leclerc şi Carlos Sainz: „Anul trecut ne-am revenit pentru că am avut”

18:09

„Normal că mergi pe blat!” Gigi Becali, reacţie categorică înaintea meciului decisiv al României de la EURO 2024

18:01

„Nu pot vira banii!” Gigi Becali, noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

17:22

„Tâmpenie colosală!” Cea mai dură reacţie, înainte de România – Slovacia! Verdict clar înaintea duelului decisiv de la EURO 2024

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat
Citește și