Închide meniul

Noi detalii tulburătoare despre calvarul românului arestat în China: "Mă rog la Dumnezeu în fiecare zi să mă scoată de aici"

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 6:55

Reclamă
Noi detalii tulburătoare despre calvarul românului arestat în China: "Mă rog la Dumnezeu în fiecare zi să mă scoată de aici"

Marius Balo nu va fi adus în România

"Marius are dreptul la patru minute pe lună. Dacă totul e în regulă, sună un minut pe săptămână. Au fost dăți în care am vorbit trei minute și atunci i-a mai rămas doar un minut. Îmi spune că nu mai poate, că nu înțelege de ce nu este adus în România dacă actele sunt gata. «Mă rog la Dumnezeu în fiecare zi să mă scoată de aici, să ajung acasă!», așa îmi spune”, a spus Ioan Felecan, care este şi singura rudă din România a profesorului condamnat în China, conform Libertatea

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Felecan spune că Marius Balo nu a mai văzut carne şi apă caldă de 6 ani. Ioan Felecan, care este fratele mamei lui Marius Balo, anunţă că va intra în greva foamei dacă nepotul său nu va fi extradat în România. Marius Balo este închis la Penitenciarul Shanghai, acolo unde condiţiile sunt foarte grele.

"Acolo e un iad. Un bărbat de peste 1,80 m a ajuns la 60 de kilograme!​ Mănâncă doar varză și orez! O zi varză, o zi orez… Iar apa caldă pentru duș nu există", a mai spus bărbatul de 66 de ani. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și