Închide meniul

Noi detalii tulburătoare despre calvarul românului arestat în China: "Mă rog la Dumnezeu în fiecare zi să mă scoată de aici"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 6:55

Noi detalii tulburătoare despre calvarul românului arestat în China: "Mă rog la Dumnezeu în fiecare zi să mă scoată de aici"

Marius Balo nu va fi adus în România

"Marius are dreptul la patru minute pe lună. Dacă totul e în regulă, sună un minut pe săptămână. Au fost dăți în care am vorbit trei minute și atunci i-a mai rămas doar un minut. Îmi spune că nu mai poate, că nu înțelege de ce nu este adus în România dacă actele sunt gata. «Mă rog la Dumnezeu în fiecare zi să mă scoată de aici, să ajung acasă!», așa îmi spune”, a spus Ioan Felecan, care este şi singura rudă din România a profesorului condamnat în China, conform Libertatea

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Felecan spune că Marius Balo nu a mai văzut carne şi apă caldă de 6 ani. Ioan Felecan, care este fratele mamei lui Marius Balo, anunţă că va intra în greva foamei dacă nepotul său nu va fi extradat în România. Marius Balo este închis la Penitenciarul Shanghai, acolo unde condiţiile sunt foarte grele.

"Acolo e un iad. Un bărbat de peste 1,80 m a ajuns la 60 de kilograme!​ Mănâncă doar varză și orez! O zi varză, o zi orez… Iar apa caldă pentru duș nu există", a mai spus bărbatul de 66 de ani. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și