Închide meniul

Declarație uluitoare a lui Csampar despre Gheorghe Dincă. Ce spune omul cu 6 crime în trecut despre cazul Caracal

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 7:23

Reclamă
Declarație uluitoare a lui Csampar despre Gheorghe Dincă. Ce spune omul cu 6 crime în trecut despre cazul Caracal

Youtube

Csampar și Dincă

Marius Csampar a devenit un personaj extrem de urmărit după eliberarea din închisoare. Acesta este unul dintre cei mai mari criminali în serie din istoria României, având cel puțin 6 crime la activ, între 1994 și 1997.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Csampar a stat 23 de ani după gratii și a fost eliberat recent. Acesta spune că este ”vindecat„ și nu mai vrea să facă infracțiuni. Bărbatul regretă crimele comise în tinerețe și vrea să înceapă o nouă viață. Printre activitățile sale se numără și postarea de filmulețe pe rețelele de socializare.

Într-unul din ele, Csampar vorbește despre cazul ce a șocat România anul trecut, și anume crimele din Caracal, acolo unde Gheorghe Dincă a ucis două fete tinere. Acesta consideră că ”e urât ce a făcut Dincă”, dar spune că ucigașul fetelor este bolnav și ”nu vrea să îl vorbească de rău”.

"Părerea mea despre cazul Caracal nu este una bună. Nu e treaba mea să mă bag în cazul Caracal. Dacă vă referiți la Gheorghe Dincă, mi se pare urât ce a făcut, a luat viața la două fete tinere, sau trei, nu știu, e problema lui. Faptul că s-a îndepărtat de familie și de prieteni, asta trebuie să dea de gândit că le făcea premeditat. Își dorea să facă, era un bolnav sexual, un maniac, pe care nu ai cu ce să îl vindeci. Nu vreau să îl vorbesc de rău pentru că e în detenție și nu vreau să îl etichetez eu. E un om care și-a distrus viitorul!”, a spus Csampar.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și