Închide meniul

Ce tragedie! Joseph Bouasse a murit la 21 de ani. Jucătorul care a dat probe la Cluj a avut o poveste de viață uluitoare

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 13:51

Reclamă
Ce tragedie! Joseph Bouasse a murit la 21 de ani. Jucătorul care a dat probe la Cluj a avut o poveste de viață uluitoare

Twitter Roma

Joseph Bouasse a murit din cauza unui infarct

El se afla la Roma. Chiar dacă mai multe site-uri de profil anunță că jucătorul era legitimat la Universitatea Cluj, acesta nu a petrecut decât două zile în Ardeal, la începutul lui 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"AS Roma plânge moartea fostului jucător Joseph Perfection Bouasse Ombiogno și este aproape de cei dragi lui în aceste momente grele", a notat Roma, pe contul de Twitter. 

Bouasse ajunsese la Cluj în această iarnă, după un an și jumătate în care nu evoluase. El nu a apucat însă să joace pentru ardeleni, din cauza pauzei provocate de pandemia de coronavirus. 

La 18 ani, Bouasse a ajuns în Italia într-o tabără de refugiați din Camerun. Roma i-a oferit un contract după un amical disputat împotriva clubului la care activa.

Povestea oribilă de viață a lui Joseph Perfection Bouasse, tânărul decedat la 21 de ani

El nu a fost folosit decât la echipa secundă, dar a avut posibilitatea de a se antrena cu nume mari ale Romei, precum Francesco Totti, Daniele De Rossi sau Edin Dzeko.

Reclamă

Culmea e că acesta a ajuns în Europa la 16 ani, atunci când o persoană i-a promis că îl ajută să devină fotbalist. Acesta a avut însă parte de un șoc, notează Daily Mail. A fost abandonat în gara Termini din Roma. 

El a jucat apoi fotbal pentru o echipă de refugiați, iar norocul i-a surâs când Roma a pus ochii pe el. Luciano Spalletti a fost cel care l-a adus atunci la club.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și