Închide meniul

Ce tragedie! Joseph Bouasse a murit la 21 de ani. Jucătorul care a dat probe la Cluj a avut o poveste de viață uluitoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 13:51

Ce tragedie! Joseph Bouasse a murit la 21 de ani. Jucătorul care a dat probe la Cluj a avut o poveste de viață uluitoare

Twitter Roma

Joseph Bouasse a murit din cauza unui infarct

El se afla la Roma. Chiar dacă mai multe site-uri de profil anunță că jucătorul era legitimat la Universitatea Cluj, acesta nu a petrecut decât două zile în Ardeal, la începutul lui 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"AS Roma plânge moartea fostului jucător Joseph Perfection Bouasse Ombiogno și este aproape de cei dragi lui în aceste momente grele", a notat Roma, pe contul de Twitter. 

Bouasse ajunsese la Cluj în această iarnă, după un an și jumătate în care nu evoluase. El nu a apucat însă să joace pentru ardeleni, din cauza pauzei provocate de pandemia de coronavirus. 

La 18 ani, Bouasse a ajuns în Italia într-o tabără de refugiați din Camerun. Roma i-a oferit un contract după un amical disputat împotriva clubului la care activa.

Povestea oribilă de viață a lui Joseph Perfection Bouasse, tânărul decedat la 21 de ani

El nu a fost folosit decât la echipa secundă, dar a avut posibilitatea de a se antrena cu nume mari ale Romei, precum Francesco Totti, Daniele De Rossi sau Edin Dzeko.

Reclamă

Culmea e că acesta a ajuns în Europa la 16 ani, atunci când o persoană i-a promis că îl ajută să devină fotbalist. Acesta a avut însă parte de un șoc, notează Daily Mail. A fost abandonat în gara Termini din Roma. 

El a jucat apoi fotbal pentru o echipă de refugiați, iar norocul i-a surâs când Roma a pus ochii pe el. Luciano Spalletti a fost cel care l-a adus atunci la club.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Joseph Perfection Bouasse avea 21 de ani
  • Acesta a ajuns la Cluj în februarie 2020
  • El a fost remarcat la echipa a doua a Romei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și