Închide meniul

Cum a fost prinsă asistenta medicală care i-a furat cardul de credit unui bătrân aflat pe patul de moarte

Antena Sport Publicat: 22 mai 2020, 12:45

Reclamă
Cum a fost prinsă asistenta medicală care i-a furat cardul de credit unui bătrân aflat pe patul de moarte

Facebook

Danielle Conti a fost arestată

Conti i-a sustras lui Anthony Catapano cardul de credit, dar poliția a aflat totul de la fiica acestuia, Tara. Asistenta a folosit cardul în două rânduri și a cheltuit 60 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a fost prinsă Danielle Conti după ce a furat cardul de credit al unui om aflat pe patul de spital

Tara se ocupa de chitanțele și cheltuielile tatălui ei din 2014, de când mama ei murise. Ea a primit un mesaj din partea băncii care îi atrăgea atenția că o anumită sumă de bani a fost folosită pentru cumpărarea de combustibil.

Tara știa însă faptul că tatăl ei plătea întotdeauna cu bani cash combustibilul. Astfel, ea a alertat poliția, iar Danielle Conti a fost apoi arestată. 

Din păcate, la doar 3 zile de la incident, bătrânul de 70 de ani a murit. Fata lui a avut un mesaj copleșitor pentru asistenta medicală. 

”Evident că știam că este un angajat din spital, din moment ce alte persoane nu au voie să intre. Vreau doar să știu de ce a profitat de starea tatălui meu pentru a face un asemenea gest.

Reclamă

Vreau să știu cum s-ar simți ea dacă cineva i-ar face asta unei persoane dragi ei. Atunci când oamenii fac astfel de lucruri, nu cred că gândesc în acest fel”, a spus fata omului decedat. 
 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și