Închide meniul

Cum a fost prinsă asistenta medicală care i-a furat cardul de credit unui bătrân aflat pe patul de moarte

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 mai 2020, 12:45

Cum a fost prinsă asistenta medicală care i-a furat cardul de credit unui bătrân aflat pe patul de moarte

Facebook

Danielle Conti a fost arestată

Conti i-a sustras lui Anthony Catapano cardul de credit, dar poliția a aflat totul de la fiica acestuia, Tara. Asistenta a folosit cardul în două rânduri și a cheltuit 60 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a fost prinsă Danielle Conti după ce a furat cardul de credit al unui om aflat pe patul de spital

Tara se ocupa de chitanțele și cheltuielile tatălui ei din 2014, de când mama ei murise. Ea a primit un mesaj din partea băncii care îi atrăgea atenția că o anumită sumă de bani a fost folosită pentru cumpărarea de combustibil.

Tara știa însă faptul că tatăl ei plătea întotdeauna cu bani cash combustibilul. Astfel, ea a alertat poliția, iar Danielle Conti a fost apoi arestată. 

Din păcate, la doar 3 zile de la incident, bătrânul de 70 de ani a murit. Fata lui a avut un mesaj copleșitor pentru asistenta medicală. 

”Evident că știam că este un angajat din spital, din moment ce alte persoane nu au voie să intre. Vreau doar să știu de ce a profitat de starea tatălui meu pentru a face un asemenea gest.

Reclamă

Vreau să știu cum s-ar simți ea dacă cineva i-ar face asta unei persoane dragi ei. Atunci când oamenii fac astfel de lucruri, nu cred că gândesc în acest fel”, a spus fata omului decedat. 
 

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea Vezi toate știrile
Citește și