Închide meniul

Un tânăr de 17 ani a refuzat o ofertă de peste 7 milioane de euro. Motivul este incredibil

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 18:52

Reclamă
Un tânăr de 17 ani a refuzat o ofertă de peste 7 milioane de euro. Motivul este incredibil

Profimediaimages

Un puşti putea deveni milionar

A creat un site care oferea detalii, în timp real, despre Covid-19. În scurt timp acesta a devenit o sursă incredibilă de informare pentru oameni de pe întregul mapamond. Tânărul de 17 ani a dat o lovitură la care nimeni nu se aştepta. 30 de milioane de oameni au intrat imediat pe site-ul americanului care trăieşte în Washington. Acesta a fost asaltat imediat de oferte uriaşe, dar le-a refuzat pe toate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avi Schiffmann se putea îmbogăţi

Schiffmann a lucrat alături de prietenul său, Daniel Conlon, la site-ul care a depăşit 700 de milioane de utilizatori unici. Aceştia au gândit şi o variantă de a fi recompensaţi pentru munca lor. Sub sloganul "Cumpăraţi-mi o cafea", au primit câte 3 dolari de la cei care au fost decis să îi ajute.

Avi a dezvăluit chiar că a refuzat o ofertă de 8 milioane de dolari (7.3 milioane de euro) pentru a vinde site-ul. Au fost firme care şi-au dorit să-şi facă publicitate pe pagina lui, dar a primit şi o ofertă de a lucra la Microsoft. 

"Nu sunt un speculant, nu îmi doresc să profit de această situaţie. Am alte planuri pentru viitorul meu, deşi mulţi îmi spun că voi regreta decizia de a refuza atâţia bani. Sper ca, în viitor, astfel de instrumente vor fi create direct de Organizaţia Mondială a Sănătăţii", a declarat puştiul de 17 ani pentru Corriere dello Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și