Închide meniul

Un tânăr de 17 ani a refuzat o ofertă de peste 7 milioane de euro. Motivul este incredibil

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 18:52

Un tânăr de 17 ani a refuzat o ofertă de peste 7 milioane de euro. Motivul este incredibil

Profimediaimages

Un puşti putea deveni milionar

A creat un site care oferea detalii, în timp real, despre Covid-19. În scurt timp acesta a devenit o sursă incredibilă de informare pentru oameni de pe întregul mapamond. Tânărul de 17 ani a dat o lovitură la care nimeni nu se aştepta. 30 de milioane de oameni au intrat imediat pe site-ul americanului care trăieşte în Washington. Acesta a fost asaltat imediat de oferte uriaşe, dar le-a refuzat pe toate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avi Schiffmann se putea îmbogăţi

Schiffmann a lucrat alături de prietenul său, Daniel Conlon, la site-ul care a depăşit 700 de milioane de utilizatori unici. Aceştia au gândit şi o variantă de a fi recompensaţi pentru munca lor. Sub sloganul "Cumpăraţi-mi o cafea", au primit câte 3 dolari de la cei care au fost decis să îi ajute.

Avi a dezvăluit chiar că a refuzat o ofertă de 8 milioane de dolari (7.3 milioane de euro) pentru a vinde site-ul. Au fost firme care şi-au dorit să-şi facă publicitate pe pagina lui, dar a primit şi o ofertă de a lucra la Microsoft. 

"Nu sunt un speculant, nu îmi doresc să profit de această situaţie. Am alte planuri pentru viitorul meu, deşi mulţi îmi spun că voi regreta decizia de a refuza atâţia bani. Sper ca, în viitor, astfel de instrumente vor fi create direct de Organizaţia Mondială a Sănătăţii", a declarat puştiul de 17 ani pentru Corriere dello Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și