Închide meniul

Gigi Becali: ”Dacă se împărtășesc o mie de bolnavi de coronavirus, mă împărtășesc și eu după ei”

Antena Sport Publicat: 17 mai 2020, 15:52

Reclamă
Gigi Becali: ”Dacă se împărtășesc o mie de bolnavi de coronavirus, mă împărtășesc și eu după ei”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este un om religios

Gestul este unul contrar recomandărilor pe timp de pandemie, dar Becali nici nu vrea să audă de folosirea lingurițelor pe care oamenii să le aducă de acasă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dacă se duc o mie de bolnavi de coronavirus și se împărtășesc curat, după aceea mă duc și eu. Dar nu cum a făcut Cataramă! Hristos nu îmbolnăvește! Hristos face omul sănătos”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali a luptat contra coronavirusului

Gigi Becali este unul dintre oamenii de afaceri care luptă împotriva coronavirusului. Patronul de la FCSB a făcut donații pentru mai multe spitale din România, printre care și Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”.

”Am donat de ordinul sutelor de mii. Am dat și în Moldova. Am luat medicamente. Am dat la Cahul, în Republica Moldova, la două spitale”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport, la finalul lunii trecute. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și