Închide meniul

Gigi Becali: ”Dacă se împărtășesc o mie de bolnavi de coronavirus, mă împărtășesc și eu după ei”

Antena Sport Publicat: 17 mai 2020, 15:52

Reclamă
Gigi Becali: ”Dacă se împărtășesc o mie de bolnavi de coronavirus, mă împărtășesc și eu după ei”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este un om religios

Gestul este unul contrar recomandărilor pe timp de pandemie, dar Becali nici nu vrea să audă de folosirea lingurițelor pe care oamenii să le aducă de acasă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dacă se duc o mie de bolnavi de coronavirus și se împărtășesc curat, după aceea mă duc și eu. Dar nu cum a făcut Cataramă! Hristos nu îmbolnăvește! Hristos face omul sănătos”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali a luptat contra coronavirusului

Gigi Becali este unul dintre oamenii de afaceri care luptă împotriva coronavirusului. Patronul de la FCSB a făcut donații pentru mai multe spitale din România, printre care și Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”.

”Am donat de ordinul sutelor de mii. Am dat și în Moldova. Am luat medicamente. Am dat la Cahul, în Republica Moldova, la două spitale”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport, la finalul lunii trecute. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și