Închide meniul

Detaliul mai puțin cunoscut din trecutul lui Virgil Musta, eroul în alb de la Timișoara: “Aveam cea mai mare autoritate”

Antena Sport Publicat: 16 mai 2020, 7:57

Reclamă
Detaliul mai puțin cunoscut din trecutul lui Virgil Musta, eroul în alb de la Timișoara: “Aveam cea mai mare autoritate”

Observator

Virgil Musta

Acesta spune că a jucat tenis de performanță atunci când era tânăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am făcut tenis de performanță când eram tânăr. Apoi, după ce am intrat la facultate, n-am mai făcut tenis, dar am avut o echipă foarte bună de fotbal. Am câștigat tot ce însemna meci de fotbal la nivel de facultate, pe teren mic”, a spus Virgil Musta pentru gsp.ro.

Medicul Virgil Musta a jucat și fotbal

Virgil Musta obișnuia să meargă la diferite turnee să joace fotbal la diferite turnee.

Am fost căpitan, aveam cea mai mare autoritate! Jucam fundaș. Noi eram jucători de teren mic, dar am încropit o echipă și am jucat pe teren mare la acel Campionat Mondial. Atunci ne mișcam bine, alergam mult”, a mai spus Virgil Musta, care a dezvăluit că a jucat fotbal și înaintea unui meci al echipei naționale.

Am mai jucat în deschiderea meciului România – Italia, când românii au pierdut cu 0-2 la București, în preliminariile Mondialului. Noi am fost singura națională a României care n-a pierdut. Naționala mare pierduse, «tineretul» pierduse, iar noi eram singurii care n-au pierdut contra Italiei, am făcut 1-1”, a mai spus Virgil Musta. 

Reclamă

Doctorul Virgil Musta face parte din echipa care a vindecat sute de pacienți la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri Vezi toate știrile
Citește și