Închide meniul

Detaliul mai puțin cunoscut din trecutul lui Virgil Musta, eroul în alb de la Timișoara: “Aveam cea mai mare autoritate”

Antena Sport Publicat: 16 mai 2020, 7:57

Reclamă
Detaliul mai puțin cunoscut din trecutul lui Virgil Musta, eroul în alb de la Timișoara: “Aveam cea mai mare autoritate”

Observator

Virgil Musta

Acesta spune că a jucat tenis de performanță atunci când era tânăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am făcut tenis de performanță când eram tânăr. Apoi, după ce am intrat la facultate, n-am mai făcut tenis, dar am avut o echipă foarte bună de fotbal. Am câștigat tot ce însemna meci de fotbal la nivel de facultate, pe teren mic”, a spus Virgil Musta pentru gsp.ro.

Medicul Virgil Musta a jucat și fotbal

Virgil Musta obișnuia să meargă la diferite turnee să joace fotbal la diferite turnee.

Am fost căpitan, aveam cea mai mare autoritate! Jucam fundaș. Noi eram jucători de teren mic, dar am încropit o echipă și am jucat pe teren mare la acel Campionat Mondial. Atunci ne mișcam bine, alergam mult”, a mai spus Virgil Musta, care a dezvăluit că a jucat fotbal și înaintea unui meci al echipei naționale.

Am mai jucat în deschiderea meciului România – Italia, când românii au pierdut cu 0-2 la București, în preliminariile Mondialului. Noi am fost singura națională a României care n-a pierdut. Naționala mare pierduse, «tineretul» pierduse, iar noi eram singurii care n-au pierdut contra Italiei, am făcut 1-1”, a mai spus Virgil Musta. 

Reclamă

Doctorul Virgil Musta face parte din echipa care a vindecat sute de pacienți la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și