Închide meniul

Creatorii de modă, inspirați de coronavirus! Noul trend pentru transportul în comun

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 3:54

Reclamă
Creatorii de modă, inspirați de coronavirus! Noul trend pentru transportul în comun

captura foto - dezeen.com

Masca sferică poate fi purtată în mijloacele de transport în comun

De pe 24 aprilie, toți oamenii care folosesc mijloacele de transport în comun din Germania sunt obligați să își acopere gura și nasul. Măsura se va aplica și în România după ieșirea din starea de urgență. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi creatori de modă din Germania au inventat masca sferică. S-au inspirat din benzile desenate SF din anii '50, iar acum nemții pot ieși pe stradă purtând căști de astronauți. 

Din ce este făcută masca sferică

Masca sferică este făcută din PVC și poate fi confecționată de oricine în aproximativ 30 de minute. Cei doi creatori de modă o comercializează online, la prețul de 24 de euro. Pe viitor, au de gând să îi aducă și îmbunătățiri, precum o protecție solară, un microfon, un speaker și chiar un tub de respirat, în cazul în care cumpărătorii vor dori să intre în apă cu ea. 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova Vezi toate știrile
Citește și