Închide meniul

Creatorii de modă, inspirați de coronavirus! Noul trend pentru transportul în comun

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 3:54

Creatorii de modă, inspirați de coronavirus! Noul trend pentru transportul în comun

captura foto - dezeen.com

Masca sferică poate fi purtată în mijloacele de transport în comun

De pe 24 aprilie, toți oamenii care folosesc mijloacele de transport în comun din Germania sunt obligați să își acopere gura și nasul. Măsura se va aplica și în România după ieșirea din starea de urgență. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi creatori de modă din Germania au inventat masca sferică. S-au inspirat din benzile desenate SF din anii '50, iar acum nemții pot ieși pe stradă purtând căști de astronauți. 

Din ce este făcută masca sferică

Masca sferică este făcută din PVC și poate fi confecționată de oricine în aproximativ 30 de minute. Cei doi creatori de modă o comercializează online, la prețul de 24 de euro. Pe viitor, au de gând să îi aducă și îmbunătățiri, precum o protecție solară, un microfon, un speaker și chiar un tub de respirat, în cazul în care cumpărătorii vor dori să intre în apă cu ea. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și