Închide meniul

Cea mai bogată femeie din Australia și-a pus angajații să bea apă fierbinte pentru a se proteja de COVID-19! "Seara, puteți adăuga și whisky"

Antena Sport Publicat: 13 mai 2020, 12:41

Reclamă
Cea mai bogată femeie din Australia și-a pus angajații să bea apă fierbinte pentru a se proteja de COVID-19! "Seara, puteți adăuga și whisky"

captura Twitter

Gina Rinehart le-a trimis o scrisoare angajaților

Gina Rinehart are o avere de peste 14 miliarde de dolari și se numără printre cele mai bogate femei ale lumii. Ea deține o companie privată de explorare și extracție a mineralelor, dar, cu toate că nu este doctor, le-a trimis angajaților săi o scrisoare de trei pagini cu sfaturi așa-zis medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"COVID-19 nu este rezistent la căldură, așa că este indicat să fierbeți apă de două ori pe zi și să o beți cu felii de lămâie și miere. Seara, puteți adăuga și whisky, dacă doriți" –  așa arată unul dintre paragrafele scrisorii, citate de ziarul The West Australian. 

Această indicație nu are niciun suport ștințiific în combaterea COVID-19. Oamenii din întreaga lume consumă tot timpul băuturi fierbinți, dar asta nu a împiedicat răspândirea virusului. În Australia, s-au înregistrat destul de puține cazuri până acum (aproximativ 7.000 și 98 de decese, potrivit worldometers.info). 

Gina Rinehart a donat împotriva COVID-19

Scrisoarea către angajați cuprinde și alte sfaturi, iar Rinehart le-a sugerat oamenilor inclusiv să mănânce usturoi și să își injecteze zilnic vitamina C. Scrisoarea cuprinde și recomandări ale autorităților, precum purtarea măștii de protecție în spațiile publice și dezinfectarea frecventă a mâinilor.

Gina Rinehart a făcut și o donație de 2,6 milioane de dolari către Spitalul Royal Brisbane, care testează diferite tratamente pentru combaterea COVID-19. Suma reprezintă doar 0.00018% din averea australiencei. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și