Închide meniul

Cea mai bogată femeie din Australia și-a pus angajații să bea apă fierbinte pentru a se proteja de COVID-19! "Seara, puteți adăuga și whisky"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2020, 12:41

Cea mai bogată femeie din Australia și-a pus angajații să bea apă fierbinte pentru a se proteja de COVID-19! "Seara, puteți adăuga și whisky"

captura Twitter

Gina Rinehart le-a trimis o scrisoare angajaților

Gina Rinehart are o avere de peste 14 miliarde de dolari și se numără printre cele mai bogate femei ale lumii. Ea deține o companie privată de explorare și extracție a mineralelor, dar, cu toate că nu este doctor, le-a trimis angajaților săi o scrisoare de trei pagini cu sfaturi așa-zis medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"COVID-19 nu este rezistent la căldură, așa că este indicat să fierbeți apă de două ori pe zi și să o beți cu felii de lămâie și miere. Seara, puteți adăuga și whisky, dacă doriți" –  așa arată unul dintre paragrafele scrisorii, citate de ziarul The West Australian. 

Această indicație nu are niciun suport ștințiific în combaterea COVID-19. Oamenii din întreaga lume consumă tot timpul băuturi fierbinți, dar asta nu a împiedicat răspândirea virusului. În Australia, s-au înregistrat destul de puține cazuri până acum (aproximativ 7.000 și 98 de decese, potrivit worldometers.info). 

Gina Rinehart a donat împotriva COVID-19

Scrisoarea către angajați cuprinde și alte sfaturi, iar Rinehart le-a sugerat oamenilor inclusiv să mănânce usturoi și să își injecteze zilnic vitamina C. Scrisoarea cuprinde și recomandări ale autorităților, precum purtarea măștii de protecție în spațiile publice și dezinfectarea frecventă a mâinilor.

Gina Rinehart a făcut și o donație de 2,6 milioane de dolari către Spitalul Royal Brisbane, care testează diferite tratamente pentru combaterea COVID-19. Suma reprezintă doar 0.00018% din averea australiencei. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și