Închide meniul

Caz halucinant în fotbal! Un jucător declarat decedat în 2016 a fost descoperit în viață. Cum a fost posibil

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 17:14

Reclamă
Caz halucinant în fotbal! Un jucător declarat decedat în 2016 a fost descoperit în viață. Cum a fost posibil

Hiannick Kamba a ajuns la închisoare

Hepta

Fost fotbalist la Schalke, Kamba a avut un accident rutier în Congo în 2016, iar autoritățile l-au declarat mort. Nemții de la Bild au descoperit că fostul sportiv în vârstă de 33 de ani este în viață și lucrează în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cazul lui Hiannick Kamba a ajuns la procurorii germani

Procurorii din Germania se ocupă de acest caz. Ei o suspectează pe soția fostului fotbalist, care i-ar fi înscenat moartea pentru că ar fi vrut să încaseze polița de asigurare a soțului.

”Kamba ne-a povestit că atunci când se afla în Congo, în luna ianuarie a anului 2016, a fost lăsat în pustietate de prietenii săi fără acte, bani și telefon”, a spus procurorul șef Anette Milk pentru Bild, citat de Ziare.com.

Hiannick Kamba a evoluat în cariera sa pentru echipele de tineret de la Schalke, dar și pentru Germania Gladbeck.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și