Închide meniul

Povestea impresionantă a celui mai tânăr milionar român din Silicon Valley. Cum a ajuns în paradisul banilor

Antena Sport Publicat: 2 mai 2020, 9:21

Reclamă
Povestea impresionantă a celui mai tânăr milionar român din Silicon Valley. Cum a ajuns în paradisul banilor

Facebook Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu este cel mai tânăr milionar român din Silicon Valley

Acesta a înființat mai multe companii care produc soluții de software pentru Spotify sau Facebook. Sebastian, care a fost pasionat de mic de programare, a dezvăluit că momentul extratriculării a fost unul greu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce am fost exmatriculat din liceu pentru că nu mai puteam balansa munca cu școala, m-am urcat cu ghiozdanul și m-am dus în New York unde am deschis prima companie pe care o conduc și astăzi. (…)

Retrăiesc cu aceeași emoție momentul în care am fost exmatriculat. În clasa a 12-a eram angajat și la o companie germană de software și nu reușeam să mai echilibrez neapărat timpul petrecut la birou cu timpul petrecut la școală, dar nu în sensul că nu eram un elev bun. Am fost un elev olimpic la informatică și nu am avut probleme cu profesorii pentru că înțelegeau că performez la facultate”, a dezvăluit tânărul pentru Digi 24.

Sebastian Dobrincu lucrează în acest moment și cu vedete ca Selena Gomez sau Justin Bieber. În acest moment, tânărul este izolat din cauza pandemiei. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și