Închide meniul

Ipoteză șocantă în cazul doctoriței care s-a sinucis: "Coronavirusul i-a afectat creierul"

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2020, 12:19

Reclamă
Ipoteză șocantă în cazul doctoriței care s-a sinucis: "Coronavirusul i-a afectat creierul"

captura Facebook

Lorna Breen s-a sinucis pe 26 aprilie

Aceasta a vorbit pentru NBC despre coșmarul prin care a trecut doctorița în ultimele săptămâni. Lorna Breen lucra la un spital din New York, în gărzi de câte 12 ore. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A aflat că are coronavirus și asta i-a afectat creierul. A început să se gândească la condițiile oribile și inimaginabile în care lucrase. Pentru o persoană a cărei misiune este să ajute oamenii, ideea că nu le mai poate fi de folos a fost insuportabilă", a spus sora doctoriței.  

"Nu vreau să plec! Nu pleacă nimeni!"

Înainte să contracteze virusul, Lorna Breen ajunsese într-un stadiu de epuizare vizibil, dar își petrecea aproape tot timpul în spital. 

"Îmi spunea: 'nu pot să plec! Nimeni nu pleacă! Trebuie să ajutăm' și am încercat să-i explic că nu are cum să ajute pe nimeni, dacă nu se odihnește. Nu s-a lăsat însă, iar acest lucru a distrus-o în cele din urmă", a mai spus sora Lornei Breen pentru sursa citată. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și