Închide meniul

Ipoteză șocantă în cazul doctoriței care s-a sinucis: "Coronavirusul i-a afectat creierul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2020, 12:19

Ipoteză șocantă în cazul doctoriței care s-a sinucis: "Coronavirusul i-a afectat creierul"

captura Facebook

Lorna Breen s-a sinucis pe 26 aprilie

Aceasta a vorbit pentru NBC despre coșmarul prin care a trecut doctorița în ultimele săptămâni. Lorna Breen lucra la un spital din New York, în gărzi de câte 12 ore. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A aflat că are coronavirus și asta i-a afectat creierul. A început să se gândească la condițiile oribile și inimaginabile în care lucrase. Pentru o persoană a cărei misiune este să ajute oamenii, ideea că nu le mai poate fi de folos a fost insuportabilă", a spus sora doctoriței.  

"Nu vreau să plec! Nu pleacă nimeni!"

Înainte să contracteze virusul, Lorna Breen ajunsese într-un stadiu de epuizare vizibil, dar își petrecea aproape tot timpul în spital. 

"Îmi spunea: 'nu pot să plec! Nimeni nu pleacă! Trebuie să ajutăm' și am încercat să-i explic că nu are cum să ajute pe nimeni, dacă nu se odihnește. Nu s-a lăsat însă, iar acest lucru a distrus-o în cele din urmă", a mai spus sora Lornei Breen pentru sursa citată. 
 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și