Închide meniul

VIDEO | Lindsey Vonn, așa cum nu ai mai văzut-o! A renunțat la pantaloni în timpul carantinei: ”Ăsta e secretul!”

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2020, 7:42

Reclamă
VIDEO | Lindsey Vonn, așa cum nu ai mai văzut-o! A renunțat la pantaloni în timpul carantinei: ”Ăsta e secretul!”

Sports Illustrated

Lindsey Vonn, în Sports Illustrated

Vonn discută prin video-conferință cu soțul PK Subban, jucător de hochei în NHL la New Jersey Devils, pe timpul crizei de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vonn a dezvăluit într-un video pe Instagram că e mai ușor să vorbești fără a purta pantaloni. ”Ăsta e secretul. Nu-ți trebuie pantaloni pentru întâlnirile pe Zoom (n.r. platformă video online)”, a scris Vonn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) pe

Lindsey Vonn, una dintre cele mai sexy sportive din lume

Lindsey Vonn este una dintre cele mai sexy sportive din lume. Vonn a pozat în mai multe reviste pentru bărbați, inclusiv în celebra Sports Ilustrated. 

Ajunsă la 35 de ani, Vonn a renunțat la probele de schi alpin în 2019, după o carieră plină cu medalii în cei 19 ani de activitate. A câștigat trei medalii (una de aur) la Jocurile Olimpice, opt (două de aur) la Campionatele Mondiale, patru Mari Globuri de cristal și a adunat nu mai puțin de 82 de victorii în Cupa Mondială.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și