Închide meniul

VIDEO | Lindsey Vonn, așa cum nu ai mai văzut-o! A renunțat la pantaloni în timpul carantinei: ”Ăsta e secretul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2020, 7:42

VIDEO | Lindsey Vonn, așa cum nu ai mai văzut-o! A renunțat la pantaloni în timpul carantinei: ”Ăsta e secretul!”

Sports Illustrated

Lindsey Vonn, în Sports Illustrated

Vonn discută prin video-conferință cu soțul PK Subban, jucător de hochei în NHL la New Jersey Devils, pe timpul crizei de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vonn a dezvăluit într-un video pe Instagram că e mai ușor să vorbești fără a purta pantaloni. ”Ăsta e secretul. Nu-ți trebuie pantaloni pentru întâlnirile pe Zoom (n.r. platformă video online)”, a scris Vonn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) pe

Lindsey Vonn, una dintre cele mai sexy sportive din lume

Lindsey Vonn este una dintre cele mai sexy sportive din lume. Vonn a pozat în mai multe reviste pentru bărbați, inclusiv în celebra Sports Ilustrated. 

Ajunsă la 35 de ani, Vonn a renunțat la probele de schi alpin în 2019, după o carieră plină cu medalii în cei 19 ani de activitate. A câștigat trei medalii (una de aur) la Jocurile Olimpice, opt (două de aur) la Campionatele Mondiale, patru Mari Globuri de cristal și a adunat nu mai puțin de 82 de victorii în Cupa Mondială.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și