Închide meniul

VIDEO | Moment penibil pentru un jurnalist spaniol, în timp ce vorbea despre coronavirus

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 11:16

Reclamă
VIDEO | Moment penibil pentru un jurnalist spaniol, în timp ce vorbea despre coronavirus

Captură Marca

Nu din cauza discursului, ci a unei femei care a fost văzută umblând prin casă pe jumătate dezbrăcată. Potrivit Marca, nu este Marta Lopez, iubita sa, ci o altă femeie pe nume Alexia Rivas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declarația jurnalistului spaniol

”Sunt puternic și bine. Nu vream să fac alte declarații. Se spun lucruri care nu sunt adevărate”, a spus Merlos, potrivit Marca.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și