Închide meniul

Singura decizie luată de autorități, care l-a enervat pe Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 10:05

Reclamă
Singura decizie luată de autorități, care l-a enervat pe Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, enervat de o singură măsură luată de autorități

Totuși, patronul FCSB are un singur reproș de făcut Guvernului României. Becali consideră că a fost o eroare că autoritățile au lăsat mai mulți români să plece la cules de sparanghel în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E adevărat că e pandemie, la noi e un fel de joacă pandemia, la noi au murit vreo 300 de oameni care nu au avut doar coronavirus, au avut și alte boli. Eu apreciez măsurile pe care le-a luat Guvernul, toate s-au făcut bine.

Guvernul a lăsat economia relaxată, părerea mea e că cele mai bune măsuri le-a luat România, mai puțin momentul cu sparanghelul, când au trimis sclavi pe plantație în Germania, aia nu a fost o măsură normală”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Mai mulți români au plecat la muncă în Germania

Gigi Becali a răbufnit, după ce mii de români s-au înghesuit să plece să culeagă sparanghel în Germania, în plină criză provocată de epidemia de coronavirus. Mii de români au umplut avioanele spre Germania, de teamă să nu moară de foame acasă.

La cel moment, Becali a avut un discurs cu tentă xenofobă. 

Reclamă

Cum să nu știe cei care ne conduc despre asta? Păi Angela Merkel (n.r. cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban și i-a zis «Domnule Orban, dă-ne, domne, niște sclavi! Nu avem cu ce să strângem sparanghelul și cartofii». M-ați înțeles?”, spunea Gigi Becali la acel moment. 

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” Vezi toate știrile
Citește și