Închide meniul

Singura decizie luată de autorități, care l-a enervat pe Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 10:05

Singura decizie luată de autorități, care l-a enervat pe Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, enervat de o singură măsură luată de autorități

Totuși, patronul FCSB are un singur reproș de făcut Guvernului României. Becali consideră că a fost o eroare că autoritățile au lăsat mai mulți români să plece la cules de sparanghel în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E adevărat că e pandemie, la noi e un fel de joacă pandemia, la noi au murit vreo 300 de oameni care nu au avut doar coronavirus, au avut și alte boli. Eu apreciez măsurile pe care le-a luat Guvernul, toate s-au făcut bine.

Guvernul a lăsat economia relaxată, părerea mea e că cele mai bune măsuri le-a luat România, mai puțin momentul cu sparanghelul, când au trimis sclavi pe plantație în Germania, aia nu a fost o măsură normală”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Mai mulți români au plecat la muncă în Germania

Gigi Becali a răbufnit, după ce mii de români s-au înghesuit să plece să culeagă sparanghel în Germania, în plină criză provocată de epidemia de coronavirus. Mii de români au umplut avioanele spre Germania, de teamă să nu moară de foame acasă.

La cel moment, Becali a avut un discurs cu tentă xenofobă. 

Reclamă

Cum să nu știe cei care ne conduc despre asta? Păi Angela Merkel (n.r. cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban și i-a zis «Domnule Orban, dă-ne, domne, niște sclavi! Nu avem cu ce să strângem sparanghelul și cartofii». M-ați înțeles?”, spunea Gigi Becali la acel moment. 

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și