Închide meniul

Cazul ciudat al unei românce din Italia. Este pozitivă cu Covid-19 și la 57 de zile de la infectare

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 12:10

Reclamă
Cazul ciudat al unei românce din Italia. Este pozitivă cu Covid-19 și la 57 de zile de la infectare

Facebook Bianca Dobroiu

Bianca Dobroiu este un model italian de origine română

Coșmarul Biancăi Dobroiu a început pe 27 februarie, când a avut primele simptome de Covid-19: tuse, febră de 40 de grade, dureri musculare și dureri de cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 6 martie, aceasta a fost externată, atunci când medicii i-au transmis să rămână izolată la domiciliu, deoarece cazurile ușoare nu erau tratate în spital.

Am fost internată șase zile, apoi m-au externat fiindcă febra scăzuse fără a mai trece peste 37-37,2 grade. De atunci au continuat să-mi facă testele cu tampon, până acum cinci în total”, a spus Bianca Dobroiu, conform fanpage.it.

Bianca Dobroiu: "La început credeam că mi se întâmplă doar mie"

Primele 4 teste au ieșit negative, în timp ce rezultatul celui de-al cincilea, făcut pe 16 aprilie, a ieșit neconcludent. Bianca Dobroiu va mai fi testată la finalul lunii.

Unii spun că aș putea deveni un caz de studiu. La început credeam că mi se întâmplă doar mie, apoi am văzut că mai sunt și alte cazuri de carantină atât de lungă până când nu ies două teste negative”, a încheiat Bianca Dobroiu.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:20

Dennis Politic a anunțat obiectivul lui Dinamo, din sezonul viitor! Ce planuri are la echipa lui Zeljko Kopic

16:20

„Vai de mine, eu nu aş faceaşa ceva!” MM Stoica, mesaj virulent înainte de Slovacia – România: „Lumea e bolnavă de ipocrizie!”

15:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

15:46

Spaniolii știu care va fi cel mai periculos „tricolor”, în Slovacia – România: „Își creează un nume în Europa!”

15:25

Farul Constanţa, prima victorie din această vară! Echipa lui Gică Hagi s-a impus într-un meci cu 8 goluri

15:06

Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și