Închide meniul

Cazul ciudat al unei românce din Italia. Este pozitivă cu Covid-19 și la 57 de zile de la infectare

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 12:10

Reclamă
Cazul ciudat al unei românce din Italia. Este pozitivă cu Covid-19 și la 57 de zile de la infectare

Facebook Bianca Dobroiu

Bianca Dobroiu este un model italian de origine română

Coșmarul Biancăi Dobroiu a început pe 27 februarie, când a avut primele simptome de Covid-19: tuse, febră de 40 de grade, dureri musculare și dureri de cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 6 martie, aceasta a fost externată, atunci când medicii i-au transmis să rămână izolată la domiciliu, deoarece cazurile ușoare nu erau tratate în spital.

Am fost internată șase zile, apoi m-au externat fiindcă febra scăzuse fără a mai trece peste 37-37,2 grade. De atunci au continuat să-mi facă testele cu tampon, până acum cinci în total”, a spus Bianca Dobroiu, conform fanpage.it.

Bianca Dobroiu: "La început credeam că mi se întâmplă doar mie"

Primele 4 teste au ieșit negative, în timp ce rezultatul celui de-al cincilea, făcut pe 16 aprilie, a ieșit neconcludent. Bianca Dobroiu va mai fi testată la finalul lunii.

Unii spun că aș putea deveni un caz de studiu. La început credeam că mi se întâmplă doar mie, apoi am văzut că mai sunt și alte cazuri de carantină atât de lungă până când nu ies două teste negative”, a încheiat Bianca Dobroiu.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:26

Gigi Becali l-a vândut pe Florinel Coman după România – Ucraina 3-0: „I-au achitat ăia clauza”

19:18

„Ne este ruşine!” Oleksandr Zinchenko, devastat după înfrângerea în faţa României la EURO 2024: „Nu ştiu ce să vă spun”

19:15

Gică Hagi, după România – Ucraina 3-0: „O victorie fantastică, un moment incredibil”! Pronosticul fabulos al „Regelui”

19:15

„E ‘Generaţia de Suflet’!” Edi Iordănescu, cuvinte uriaşe după victoria istorică cu Ucraina: „Au dat multe borne peste cap!”

19:00

LIVE SCOREBelgia – Slovacia 0-1. Surpriză de proporţii! Meci de maxim interes pentru tricolori, la EURO 2024

18:37

Andrei Burcă, după România – Ucraina 3-0: „E un rezultat istoric, dar mai avem treabă”! Ce a spus despre partida cu Belgia

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și