Închide meniul

Roxana Mărăcineanu ia în calcul anularea competiților sportive din Franța: "Nu va fi sfârșitul lumii"

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2020, 6:44

Reclamă
Roxana Mărăcineanu ia în calcul anularea competiților sportive din Franța: "Nu va fi sfârșitul lumii"

Panoramic / Bestimage via Hepta

Roxana Mărăcineanu este ministrul Sportului din Franța

Mai mult, aceasta spune că nu este nimic grav dacă Turul Franței și Roland Garros nu vor avea loc la finalul lunii mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cert este că sportul nu va fi o prioritate în societatea noastră. Nu este o prioritate astăzi în deciziile luate de guvern", a spus Roxana Mărăcineanu pentru Eurosport.

Turneul de la Roland Garros (24 mai – 7 iunie) şi Turul Franţei (27 iunie – 19 iulie) au fost amânate pentru 20 septembrie – 4 octombrie, respectiv 29 august – 20 septembrie, dar desfăşurarea lor nu este certă.

"Dacă acest lucru nu este posibil, nu va fi sfârşitul lumii. Va fi, fără îndoială, sfârşitul multor lucruri care au fost susţinute de veniturile din acest turneu şi din Turul Franţei", a precizat fosta înotătoare de origine română.

Roxana Mărăcineanu a vorbit despre cel mai negru scenariu

Ministrul Sportului din Franța spune că este posbil ca acest sezon să fie anulat.

Reclamă

Evident, o reluare la mijlocul lunii iunie este scenariul optim, dar există şi altele. Cel al reluării, probabil, în septembrie a campionatelor, chiar şi a unui sezon anulat în acest an pentru a putea relua mai bine sezonul următor", a mai spus Mărăcineanu.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor Vezi toate știrile
Citește și