Închide meniul

O campioană a României, în mijlocul calvarului din Statele Unite. ”Am izbucnit în plâns… De atunci totul a început să semene a haos”

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2020, 10:24

Reclamă
O campioană a României, în mijlocul calvarului din Statele Unite. ”Am izbucnit în plâns… De atunci totul a început să semene a haos”

Zuma Press / Megan Jelinger via Hepta

Ohio se confruntă cu criza de coronavirus

Pentru a absolvi un master în Sănătate publică, campioana balcanică stă de vorbă prin telefon cu persoanele infectate din Ohio. Se ocupă cu luare de date și le oferă bolnavilor setul de instrucțiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petronela a povestit și momentul greu prin care a trecut, la începutul pandemiei. Un concurs important între facultăți a fost anulat, după ce, mai întâi, se stabilise să se dispute fără spectatori.

 

"Era o veste tristă pentru toți cei care au venit să urmărească acea competiție, dar totuși eram fericiți că se va ține concursul. Gândul ăsta m-a ținut în starea de concurs până în ultimul moment când, cu mai puțin de 24 de ore înaintea probei, am mers la sala de atletism să fac ultimul antrenament oficial.

Eu și alți sportivi am primit vestea la intrarea în sală. Concursul se anulase. Nu sunt o persoană emotivă, dar în momentul acela am izbucnit în plâns… În următoarele ore eram deja în avion înapoi spre Toledo. Din momentul acela totul a început să semene a haos", a spus atleta, pentru Digi Sport. 

Reclamă

În Ohio, au fost înregistrate peste 9.000 de cazuri de oameni infectați cu coronavirus, dintre care 400 și-au pierdut viața. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și