Închide meniul

O campioană a României, în mijlocul calvarului din Statele Unite. ”Am izbucnit în plâns… De atunci totul a început să semene a haos”

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2020, 10:24

Reclamă
O campioană a României, în mijlocul calvarului din Statele Unite. ”Am izbucnit în plâns… De atunci totul a început să semene a haos”

Zuma Press / Megan Jelinger via Hepta

Ohio se confruntă cu criza de coronavirus

Pentru a absolvi un master în Sănătate publică, campioana balcanică stă de vorbă prin telefon cu persoanele infectate din Ohio. Se ocupă cu luare de date și le oferă bolnavilor setul de instrucțiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petronela a povestit și momentul greu prin care a trecut, la începutul pandemiei. Un concurs important între facultăți a fost anulat, după ce, mai întâi, se stabilise să se dispute fără spectatori.

 

"Era o veste tristă pentru toți cei care au venit să urmărească acea competiție, dar totuși eram fericiți că se va ține concursul. Gândul ăsta m-a ținut în starea de concurs până în ultimul moment când, cu mai puțin de 24 de ore înaintea probei, am mers la sala de atletism să fac ultimul antrenament oficial.

Eu și alți sportivi am primit vestea la intrarea în sală. Concursul se anulase. Nu sunt o persoană emotivă, dar în momentul acela am izbucnit în plâns… În următoarele ore eram deja în avion înapoi spre Toledo. Din momentul acela totul a început să semene a haos", a spus atleta, pentru Digi Sport. 

Reclamă
Reclamă 4

În Ohio, au fost înregistrate peste 9.000 de cazuri de oameni infectați cu coronavirus, dintre care 400 și-au pierdut viața. 

Recomandări

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47 20 iul.

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și