Închide meniul

Cesc Fabregas trece prin momente grele: ”Are 95 de ani și săraca a luat coronavirus”

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 8:21

Reclamă
Cesc Fabregas trece prin momente grele: ”Are 95 de ani și săraca a luat coronavirus”

Bestimage / Norbert Scanella via Hepta

Cesc Fabregas joacă la Monaco

Străbunica lui Fabregas a aflat că are coronavirus în momentul în care era transportată din centrul de rezidenţă în oraşul său natal, Arenys de Mar, din Barcelona. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

''Are 95 de ani şi săraca a luat coronavirus din nefericire. Au fost multe persoane care nu au contractat virusul. Toate au făcut testul şi la peste 70 la sută dintre ele a fost pozitiv, inclusiv la străbunica mea'', a spus Cesc Fabregas pentru La Sexta.

Fabregas: "Arăta bine, era activă"

Fabregas se află în izolare la Monaco, alături de soție și de copii. Jucătorul formației din Principat spune că a vorbit cu străbunica sa.

Joi am reuşit să avem un apel video cu ea şi arăta bine, era activă. Cel mai rău lucru este că nu îi poţi fi alături, să o îmbrăţişezi. Sper să treacă peste asta, chiar dacă ştim că va fi dificil”, a mai spus Fabregas.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și