Închide meniul

Cesc Fabregas trece prin momente grele: ”Are 95 de ani și săraca a luat coronavirus”

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 8:21

Reclamă
Cesc Fabregas trece prin momente grele: ”Are 95 de ani și săraca a luat coronavirus”

Bestimage / Norbert Scanella via Hepta

Cesc Fabregas joacă la Monaco

Străbunica lui Fabregas a aflat că are coronavirus în momentul în care era transportată din centrul de rezidenţă în oraşul său natal, Arenys de Mar, din Barcelona. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

''Are 95 de ani şi săraca a luat coronavirus din nefericire. Au fost multe persoane care nu au contractat virusul. Toate au făcut testul şi la peste 70 la sută dintre ele a fost pozitiv, inclusiv la străbunica mea'', a spus Cesc Fabregas pentru La Sexta.

Fabregas: "Arăta bine, era activă"

Fabregas se află în izolare la Monaco, alături de soție și de copii. Jucătorul formației din Principat spune că a vorbit cu străbunica sa.

Joi am reuşit să avem un apel video cu ea şi arăta bine, era activă. Cel mai rău lucru este că nu îi poţi fi alături, să o îmbrăţişezi. Sper să treacă peste asta, chiar dacă ştim că va fi dificil”, a mai spus Fabregas.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

Nadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și