Închide meniul

Discursul impresionant al bărbatului în vârstă de 108 ani, în timpul crizei Covid-19: ”Este un virus natural, un dușman, dar trebuie să supraviețuim”

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2020, 13:56

Reclamă
Discursul impresionant al bărbatului în vârstă de 108 ani, în timpul crizei Covid-19: ”Este un virus natural, un dușman, dar trebuie să supraviețuim”

cyclingpro.net

Robert Marchand are 108 ani

Retras din ciclism în 2018, după ce UCI a decis să nu-i mai aprobe participarea la curse din cauza varstei, francezul spune că se antrenează în continuare în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marchand explică de ce pandemia nu trebuie considerată un război.

Războiul nu este acesta, crede-mă, știu despre ce vorbesc. Războiul vine din voința oamenilor. Ei sunt cei care o provoacă și nimeni altcineva. Adesea fac asta pentru probleme de bani și nu pentru altceva. În acest caz, luptăm împotriva unui virus natural. Trebuie să luptăm pentru că și el este un dușman, trebuie să supraviețuim, dar nu îl putem numi război”, a spus Marchand pentru cyclingpro.net.

Fenomen al naturii care nu dorește să fie definit ca atare, ci mai degrabă un „tip foarte normal”, este în mod evident afectat de cei 108 ani ai săi, cu unele probleme fizice inevitabile, dar mintea ii este încă foarte clară și reminiscență a războaielor și a altor pandemii care au afectat lumea în lungul său secol de viață, precum și gripa asiatică din Hong Kong (care în Italia a fost numită și gripa spațială care a afectat aproximativ 20.000 de persoane în perioada 1969-1970).

Prin urmare, acesta nu este prima sa incercare: „La vremea respectivă, ca toți copiii de război care au trăit pe front, fusesem trimiși la o familie pe care nu o știam, în timp ce pe viitor nu crede că vor avea loc schimbări mari. Nu va schimba totul. Știi, Franța rămâne cel de-al treilea mare producător de arme din lume. Întotdeauna va fi când vom învinge virusul. Bărbații se vor gândi la bani cât mai curând și nu se vor schimba niciodată”.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și