Închide meniul

Discursul impresionant al bărbatului în vârstă de 108 ani, în timpul crizei Covid-19: ”Este un virus natural, un dușman, dar trebuie să supraviețuim”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2020, 13:56

Discursul impresionant al bărbatului în vârstă de 108 ani, în timpul crizei Covid-19: ”Este un virus natural, un dușman, dar trebuie să supraviețuim”

cyclingpro.net

Robert Marchand are 108 ani

Retras din ciclism în 2018, după ce UCI a decis să nu-i mai aprobe participarea la curse din cauza varstei, francezul spune că se antrenează în continuare în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marchand explică de ce pandemia nu trebuie considerată un război.

Războiul nu este acesta, crede-mă, știu despre ce vorbesc. Războiul vine din voința oamenilor. Ei sunt cei care o provoacă și nimeni altcineva. Adesea fac asta pentru probleme de bani și nu pentru altceva. În acest caz, luptăm împotriva unui virus natural. Trebuie să luptăm pentru că și el este un dușman, trebuie să supraviețuim, dar nu îl putem numi război”, a spus Marchand pentru cyclingpro.net.

Fenomen al naturii care nu dorește să fie definit ca atare, ci mai degrabă un „tip foarte normal”, este în mod evident afectat de cei 108 ani ai săi, cu unele probleme fizice inevitabile, dar mintea ii este încă foarte clară și reminiscență a războaielor și a altor pandemii care au afectat lumea în lungul său secol de viață, precum și gripa asiatică din Hong Kong (care în Italia a fost numită și gripa spațială care a afectat aproximativ 20.000 de persoane în perioada 1969-1970).

Prin urmare, acesta nu este prima sa incercare: „La vremea respectivă, ca toți copiii de război care au trăit pe front, fusesem trimiși la o familie pe care nu o știam, în timp ce pe viitor nu crede că vor avea loc schimbări mari. Nu va schimba totul. Știi, Franța rămâne cel de-al treilea mare producător de arme din lume. Întotdeauna va fi când vom învinge virusul. Bărbații se vor gândi la bani cât mai curând și nu se vor schimba niciodată”.

Reclamă

 

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
Vezi toate știrile
Citește și