Închide meniul

Gigi Becali se roagă pentru românii infectați cu Covid-19. ”Mă gândesc la cei din spitale și plâng pentru ei”

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2020, 9:01

Reclamă
Gigi Becali se roagă pentru românii infectați cu Covid-19. ”Mă gândesc la cei din spitale și plâng pentru ei”

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Gigi Becali continuă donațiile

”Când mă rog, mă gândesc la cei din spitale și plâng pentru ei. Când îi văd pe românii care muncesc prin Italia și Germania că vin în România și intră direct în spitale, plâng pentru ei. Plâng pentru poporul meu”, a spus Becali, la Pro X.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, noi donații în lupta împotriva coronavirusului

Becali susținea cu câteva zile în urmă că a făcut noi donații către spitalul ”Matei Balș” din București. Practic, omul de afaceri a mobilat întregul spital.

"Am donat şi la Spitalul Balş. Spuneau oamenii că nu mai au unde să stea. Făceau teste şi stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune şi nu ştiu câte mese şi paturi. Am dat şi 40 de televizoare, telefoane.

Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare şi 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel a făcut o listă cu ce era nevoie”, a menționat Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român Vezi toate știrile
Citește și